Omtanke och personligt bemötande

Våra behandlingar

Botox

Behandla med Botox

Botox är ett muskelavslappnande läkemedel som injiceras under huden. Där verkar den genom att begränsa aktiviteten i muskulaturen.
När man hör ordet ”botox” tänker de allra flesta på en behandling av rynkor. Men det är egentligen ett produktnamn. Andra produkter med exakt samma funktion som botox är t ex Bocouture som vi använder på vår klinik.
Behandlingen lämpar sig särskilt väl för rynkor mellan ögonen, i panna och i ögonens utkanter samt för behandling av spända käkmuskler.

Filler

Förstärk ditt yttre med filler

Filler är ett hyaluronsyrabaserat ämne som används för att förstärka ansiktsdrag, återskapa förlorad volym samt jämna ut rynkor. Ett populärt område är att skapa volym i exempelvis läpparna.

Profhilo

Få spänstigare hud med mer volym samtidigt som du tillför massa fukt

Profhilo är en injektionsbehandling av  hyaluronsyra med hög koncentration, som injiceras i huden för omedelbar och långsiktig förbättring av hudens struktur. Den sprider sig sig snabbt i hudens under hudens yttersta lager och reagerar med din egen vävnad för att omedelbart öka åter fuktningen och strama till huden. Behandlingen passar bra för flera områden som ansikte, hals, dekolletage, armar och knän.
 

Coolshaping 2

Reducera fettvävnad som inte reagerar på kost och träning

Fettfrysning är en vetenskapligt bevisad metod för permanent reducering av fettvävna. Det är ett enkelt och effektivt alternativ för att ta bort isolerade fettdepåer. På Gällökliniken Cinic utför vi fettfrysning med en trygg kvalitetsmaskin som heter Coolshaping 2, den är  CE-märkt och utmärker sig för mycket goda resultat.
 

Mezotix

Ge din hud ett jämnare och yngre utseende med kraftfull behandling

Mezotix är en ny patenterad behandling i Sverige! Med hjälp av värme som direkt levereras till huden med en specialtip stimuleras tillväxtenen av kollagen och elastin vilket är det som ger huden ett ungt och fräscht utseende. Resultatet är jämförbart med laserslipning men ger mindre smärta, inga biverkningar ingen strålning, ingen blödning och ingen risk för ögonskador.

Cryopen

Bli snabbt av med godartade hudförändringar eller vårtor med effektiv fryspenna

En Cryopen fryspenna eliminerar oönskade hudfläckar på bara några sekunder med hjälp av flytande dikväveoxid, helt smärtfritt! Du ser snabbt resultat, oftast redan efter 1-2 veckor. I vissa fall kan flera behandlingar behövas. Dock går det bra att behandla flera fläckar samtidigt vilket gör detta till en väldigt effektiv behandling.
"Hos oss får du ett vänligt bemötande och omhändertagande i en trygg och lugn miljö."

Maria Laxbäck

Vid bokning av Clinic-behandlingar får du träffa Maria som är leg. sjuksköterska och certifierad inom injektionsbehandlingar hos Estetiska Injektionsrådet.

Maria har följande utbildningar inom injektionsbehandling:

My Beauty Academy

 • Grundkurs Botulinumtoxin
 • Grundkurs Fillers
 • Advanced Botox
 • Advanced Filler
 • Specialistkurs Läppar
 • Komplikationskurs

Dr. Arvin Academy

 • Sklerosering av åderbråck med Actoxysklerol
 • Grundkurs Trådlyft
 • Belkyra – Behandling av submentalt fett

Ibsa Nordic

 • Profhilo

Astomed Utbildning

 • Coolshaping 2
 • Mezotix/Tixel
 • Cryopen
Boka tid

Profhilo

Före

Efter

Profhilo

Före

Efter

Guldstjärnan 2019

Utmärkelse: Årets serviceföretag i Bräcke kommun 2019

Vilken ära! Att bli nominerad och dessutom vinna är verkligen hedrande
och vi på kliniken vill framföra vårt hjärtligaste tack!

Vår ambition är att med vår glädje, vårt lugn och med vårt personliga omhändertagande påverka våra patienter på ett positivt sätt och med denna utmärkelse känns det som att vi har lyckats.
Tack till Gällöklinikens viktigaste medarbetare - Våra patienter!