Omtanke och personligt bemötande

Våra behandlingar

Botox

Behandla med Botox

Botox är ett muskelavslappnande läkemedel som injiceras under huden. Där verkar den genom att begränsa aktiviteten i muskulaturen.
När man hör ordet ”botox” tänker de allra flesta på en behandling av rynkor. Men det är egentligen ett produktnamn. Andra produkter med exakt samma funktion som botox är t ex Bocouture som vi använder på vår klinik.
Behandlingen lämpar sig särskilt väl för rynkor mellan ögonen, i panna och i ögonens utkanter samt för behandling av spända käkmuskler.

Filler

Förstärk ditt yttre med filler

Filler är ett hyaluronsyrabaserat ämne som används för att förstärka ansiktsdrag, återskapa förlorad volym samt jämna ut rynkor. Ett populärt område är att skapa volym i exempelvis läpparna.

Trådlyft

Ansiktslyft med trådteknik

En behandling med trådlyft innebär att tunna trådar med och utan hullingar förs in i huden för att lyfta delar av ansiktet samt öka hudens elasticitet. Det kan liknas med ett lättare alternativ till plastikkirurgi. Trådarna är tillverkade av ett vävnadsvänligt ämne, polydioxanon (PDO), och bryts ner av kroppen efter en tid.

Belkyra

Behandling av dubbelhaka

Belkyra är ett läkemedel som injiceras och förstör fettcellerna under hakan permanent. Det behövs oftast flera behandlingar för att uppnå ett bra resultat.  Resultatet förbättras gradvis efter varje behandling.

Coolshaping 2

Reducera fettvävnad som inte reagerar på kost och träning

Fettfrysning är en vetenskapligt bevisad metod för permanent reducering av fettvävna. Det är ett enkelt och effektivt alternativ för att ta bort isolerade fettdepåer. På Gällökliniken Cinic utför vi fettfrysning med en trygg kvalitetsmaskin som heter Coolshaping 2, den är  CE-märkt och utmärker sig för mycket goda resultat.

 

Åderbråck/Sklerosering

Behandla ömma och missprydande åderbråck

Mindre samt måttligt stora åderbråck på benen går att behandla genom att injicera ett ämne som heter Aetoxysklerol. Ämnet skapar en irritation på kärlens insida och de ”klistras ihop” om kärlväggarna pressas samman. Efter en behandling ska därför området vara lindat dygnet runt i en vecka. Oftast behövs två behandlingar för ett bra resultat.

Mezotix

Ge din hud ett jämnare och yngre utseende med kraftfull behandling

Mezotix är en ny patenterad behandling i Sverige! Med hjälp av värme som direkt levereras till huden med en specialtip stimuleras tillväxtenen av kollagen och elastin vilket är det som ger huden ett ungt och fräscht utseende. Resultatet är jämförbart med laserslipning men ger mindre smärta, inga biverkningar ingen strålning, ingen blödning och ingen risk för ögonskador.

Profhilo

Få spänstigare hud med mer volym samtidigt som du tillför massa fukt

Profhilo är en injektionsbehandling av  hyaluronsyra med hög koncentration, som injiceras i huden för omedelbar och långsiktig förbättring av hudens struktur. Den sprider sig sig snabbt i hudens under hudens yttersta lager och reagerar med din egen vävnad för att omedelbart öka åter fuktningen och strama till huden. Behandlingen passar bra för flera områden som ansikte, hals, dekolletage, armar och knän.

 

Sunekos 200

Mörka ringar eller påsar under ögonen?

Sunekos 200 består av en blandning av ren hyaluronsyra samt en patenterad sammansättning av aminosyror som stimulerar hudens egna produktion av kollagen och elastin.
Behandlingen tillför volym samtidigt som den stärker upp och förbättrar hudens elasticitet.
Behandlingen utförs i tre steg med två veckors mellanrum. Därefter behövs en påfyllnadsbehandling efter ca sex månader.
Det slutgiltiga resultatet ser man ca 1 månad efter första behandlingen men många ser resultat redan efter första.

Cryopen

Bli snabbt av med godartade hudförändringar eller vårtor med effektiv fryspenna

En Cryopen fryspenna eliminerar oönskade hudfläckar på bara några sekunder med hjälp av flytande dikväveoxid, helt smärtfritt! Du ser snabbt resultat, oftast redan efter 1-2 veckor. I vissa fall kan flera behandlingar behövas. Dock går det bra att behandla flera fläckar samtidigt vilket gör detta till en väldigt effektiv behandling.

PRP

En PRP-behandling är effektiv både vid exempelvis håravfall och olika problem i huden.

PRP står för “Paleted Rich Plasma” och en behandling går ut på att trombocyt-rik blodplasma från patientens egna blod används för att stimulera återbildning av vävnad.
Det är en helt trygg och effektiv metod som länge använts inom sjukvården för att reparera skadad hud och aktivera bildning av nytt kollagen. Behandlingen används även för att stimulera hårtillväxt.  PRP i hårbottnen ger en ökad tillväxt och tjockare hår medans den arbetar föryngrande mot rynkor, ärr eller bristningar i huden.
"Hos oss får du ett vänligt bemötande och omhändertagande i en trygg och lugn miljö."

Maria Laxbäck

Vid bokning av Clinic-behandlingar får du träffa Maria som är leg. sjuksköterska och certifierad inom injektionsbehandlingar hos Estetiska Injektionsrådet.

Maria har följande utbildningar inom injektionsbehandling:

My Beauty Academy

 • Grundkurs Botulinumtoxin
 • Grundkurs Fillers
 • Advanced Botox
 • Advanced Filler
 • Specialistkurs Läppar
 • Komplikationskurs

Dr. Arvin Academy

 • Sklerosering av åderbråck med Actoxysklerol
 • Grundkurs Trådlyft
 • Belkyra – Behandling av submentalt fett

Ibsa Nordic

 • Profhilo

Astomed Utbildning

 • Coolshaping 2
 • Mezotix/Tixel
 • Cryopen
Boka tid

Profhilo

Före

Efter

Profhilo

Före

Efter

Sklerosering

Före

Efter

Guldstjärnan 2019

Utmärkelse: Årets serviceföretag i Bräcke kommun 2019

Vilken ära! Att bli nominerad och dessutom vinna är verkligen hedrande
och vi på kliniken vill framföra vårt hjärtligaste tack!

Vår ambition är att med vår glädje, vårt lugn och med vårt personliga omhändertagande påverka våra patienter på ett positivt sätt och med denna utmärkelse känns det som att vi har lyckats.
Tack till Gällöklinikens viktigaste medarbetare - Våra patienter!

Hitta till oss

Gällökliniken
Revsundsvägen 16
843 41 Gällö

Öppettider

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Google
Sekretesspolicy och
Användarvillkor gäller.