Coolshaping

Vad är Coolshaping egentligen?

Med runt 35 000 behandlingar utförda i Sverige och över 450 000 behandlingar* världen över är Coolshaping en av de mest populära icke-kirurgiska behandlingen för att reducera fettvävnad.

Fettfrysning är en bevisad metod för reducering av fettvävnad. Det är ett enkelt och effektivt alternativ för att ta bort isolerade fettdepåer. Metoden vi använder bygger på vetenskap där man påvisat att med hjälp av kyla kan reducera oönskade fettdepåer från kroppen.

Vi applicerar applikatorer på ett eller fler områden och med hjälp av vakuum suger vi upp området. Fettcellerna kristalliseras av kontrollerad kyla ned till ca -10°C och dör.

På Gällökliniken Clinic utför vi fettfrysning med en trygg kvalitetsmaskin som heter Coolshaping 2, den är CE-märkt och utmärker sig för goda resultat.

Den maskin vi använder tillåter dig att få behandlat fyra områden samtidigt och reducera tiden från tidigare 60 minuter (två områden) till 35 minuter (fyra områden).

Varför Coolshaping?

För de som inte tycker om kirurgiska ingrepp med långa behandlingstider och eventuella smärtsamma behandlingar så är Coolshaping ett sätt utan kirurgi att reducera lokal fettvävnad.

  • En väl beprövad teknik som ger goda resultat
  • Behandlingen är icke-invasiv
  • Ingen läkningprocess

Metoden vi använder kallas för cryolipolys eller ”fettfrysning”. Genom att kyla hudens yta till 0 och -10°C. Vi kommer åt fettcellerna utan att skada annan kroppsvävnad, fettcellerna förstörs permanent och metaboliseras av kroppen.

Boka in en konsultation eller ring oss för mer information om vilka områden du kan behandla, exempelvis:

  • Mage & armar
  • Kärlekshandtag
  • Lår- utsida & insida
  • Rygg
  • Höfter
  • Celluliter
  • Rumpa/stuss

Är Coolshaping något för dig?

Vill du inte utföra kirurgiska ingrepp och gärna vill få bort lokalt fett på ett skonsamt sätt kan CoolShaping vara ett bra alternativ men vi rekommenderar alltid våra kunder att prata med oss innan de tar ett beslut.

Vi utför många olika behandlingar och har god erfarenhet av skönhet och vill vi hjälpa dig helt förutsättningslöst att uppnå dina skönhetsdrömmar. Så kontakta oss om du är intresserad så berättar vi mer.

Det är kostnadsfritt att ringa och prata med oss innan du bokar och vi ser fram emot att få lyssna in dina tankar och önskemål.

Hur snabbt kan jag se resultat?

En fullständig session tar cirka 35-60 minuter. När processen väl har startat kan den fortsätta beroende på vilka resultat som eftersträvas.

Alla våra kroppar är unika och olika, individuella resultat kan variera.

Hur går det till?

Vi börjar med att prata igenom proceduren och diskutera de förväntade resultaten.

Vi placerar en duk med gel på området/områdena och sedan applicerar munstycket ovan. Vakuum suger sedan in fettet i sitt munstycke och påbröjar nedkylningen. Fettceller kristalliseras och efter behandlingen masserar vi ut området lätt.

Behandlingen är fri från kirurgi och nålar. Under behandlingen kan du slappna av, läsa en bok eller ”scrolla i ditt feed”.

Ring oss idag på: 0693-203 33

Vilka sidoeffekter eller bieffekter kan finnas?

Som med de flesta behandlingar kan det uppstå sido- eller bieffekter i olika utsträckning. Vi ber dig därför kontakta oss innan du bokar din behandling så att du

Intresserad av CoolShaping?

Konsultation minst 48 timmar innan behandling

Det är viktigt för oss att nämna att från och med 1 juli 2021 gäller en ny lag för alla estetiska injektionsbehandlingar.

Det innebär att alla nya klienter måste genomföra en konsultation minst 48 timmar innan behandling. För din skull så rekommenderar vi även att du ringer oss innan så att vi kan ge dig vidare råd och information så att vi kan hjälpa dig på bästa sätt att uppnå dina mål.

Ring oss redan idag: 0693-203 33

Vanliga frågor om Coolshaping

Vi gör vårt bästa för att besvara dina frågor

Gör Coolshaping ont?

Nej Coolshaping ska inte göra ont men visst obehag och mindre ömhet/blåmärken/svullnad/sveda kan uppstå efter behandlingen, vilken går över. Ömheten kan sitta kvar ett litet tag men är helt ofarligt och försvinner vanligtvis successivt efter några veckor.

Hur lång är behandlingstiden?

Behandlingstiden beror på omfattningen av en behandling. Vanligtvis tar det runt 30-90 minuter.

Vad kan jag förvänta mig efter behandlingen?

Du kan vänta dig mindre ömhet och snabba resultat direkt och efter några veckor, men fulländade resultat syns efter 3-4 månader.

För bästa resultat rekommenderas 3 behandlingstillfällen med 1 månads mellanrum.

När syns resultaten?

Många ser resultat direkt efter behandlingen och även efter några veckor, men fulländade resultat syns efter 3-4 månader.

Hur länge syns resultaten?

Detta är helt beroende på person och upp till dig. Fettfrysning dödar fettcellerna. Med rätt levnadsstil kan resultaten vara permanenta.

Vad kostar en Coolshaping behandling?

Beroende på omfattning och vilka önskemål du har så kan priset variera. Se till att kontakta oss idag så hjälper vi dig vidare och ger dig ett pris för din behandling.