Tryggt och varmt bemötande

Behandlingar

Allmäntandvård

Vi skräddarsyr behandlingen efter dina önskemål och behov.

Allmäntandvården består i huvudsak av regelbundna undersökningar, förebyggande tandvård, lagningar, tandextraktion och rotbehandlingar. Vi arbetar med den senaste tekniken och utrustningen samt använder oss av skonsam bedövningsteknik och eftersträvar att behandlingarna ska vara så smärtfria som möjligt.

Borttagning av tandsten

En av de enklaste vägarna till ren och fräsch mun.

Tandsten är vanligt hos alla. När det väl har bildats tandsten kan du inte borsta bort den själv, utan din tandläkare eller tandhygienist måste avlägsna den med särskilda instrument.
Behandlingen ger en ren och fräsch känsla i munnen och är en enkel och god investering i din munhälsa!

Tandimplantat

Vi arbetar professionellt med tandimplantat

Vi arbetar sedan våren 2018 med implantatoperationer och har ett nära samarbete med Tandhälsan Nälden. Vi har en röntgenapparat som tar bilder i 3D för att behandlingen ska kunna planeras och utföras så säkert som möjligt.

Estetisk tandvård

Var stolt över ditt leende

Dina tänder och ditt leende är en stor del av det första intrycket du gör när du träffar nya människor och för många är missfärgade eller sneda tänder en avgörande faktor till osäkerhet i sociala situationer.
Att få detta åtgärdat kan därför vara väldigt viktigt för dig. Oavsett problem vad gäller dina tänder så kan vi erbjuda behandlingar så som tandblekning, reglering eller skalfasader. Vi arbetar med moderna metoder och tekniker som garanterar hållbara resultat.

Högkostnadsskydd

Högkostnadsskyddet – för dig med höga tandvårdskostnader

Högkostnadsskyddet innebär att du över ett visst belopp bara behöver betala en del av kostnaden själv. Kostnader som har ett referenspris på upp till 3 000 kronor betalar du själv. Sedan får du ersättning för 50 procent av kostnader med ett referenspris mellan 3 000 och 15 000 kronor och 85 procent av kostnader med ett referenspris som överstiger 15 000 kronor. Referenspriset är ett fast pris som bestäms av staten för alla de åtgärder, det vill säga undersökningar och behandlingar som ger rätt till statligt tandvårdsstöd.

Tandreglering
med Clear Correct Aligner

Tandreglering med Clear Correct Aligner

Många trångställningar och felställningar kan korrigeras med en ClearCorrect Aligner avtagbar tandställning.
En ClearCorrect Aligner ska användas dagligen och du tar ut den när du ska äta. Det är en bekväm och i stort sett osynlig tandställning.
Behandlingen innebär att en serie tunna bettskenor tillverkas för att successivt flytta dina tänder. Varje skena används i 2 veckor. Behandlingstiden beror på hur stort bettfelet är. Normal behandlingstid är 12 månader.
Resultat ClearCorrect Aligner & tandblekning

Före

Efter

Före

Efter

Guldstjärnan 2019

Utmärkelse: Årets serviceföretag i Bräcke kommun 2019

Vilken ära! Att bli nominerad och dessutom vinna är verkligen hedrande
och vi på kliniken vill framföra vårt hjärtligaste tack!

Vår ambition är att med vår glädje, vårt lugn och med vårt personliga omhändertagande påverka våra patienter på ett positivt sätt och med denna utmärkelse känns det som att vi har lyckats.
Tack till Gällöklinikens viktigaste medarbetare - Våra patienter!