Profhilo

Profhilo

Före

Efter

Före

Efter

Vad är Profhilo?

Det är en hyaluronsyrabaserad produkt som stramar upp huden och motverkar slapphet. Profhilo utförs med en specialutvecklad injektionsteknik och tas upp av hudens vävnad och påskyndar föryngring av åldersbetingad slapphet i huden och förlust av fukt, kollagen och elasticitet.

Profhilo är en injektionsbehandling av hyaluronsyra med hög koncentration, som injiceras i huden för omedelbar och långsiktig förbättring av hudens struktur.

Den sprider sig sig snabbt i hudens under hudens yttersta lager och reagerar med din egen vävnad för att omedelbart öka åter fuktningen och strama till huden. Behandlingen passar bra för flera områden som ansikte, hals, dekolletage, armar och knän.

Intresserad av Profhilo?

Konsultation minst 48 timmar innan behandling

Det är viktigt för oss att nämna att från och med 1 juli 2021 gäller en ny lag för alla estetiska injektionsbehandlingar.

Det innebär att alla nya klienter måste genomföra en konsultation minst 48 timmar innan behandling. För din skull så rekommenderar vi även att du ringer oss innan så att vi kan ge dig vidare råd och information så att vi kan hjälpa dig på bästa sätt att uppnå dina mål.

Ring oss redan idag: 0693-203 33