Trådlyft

Före och efter bilder på Trådlyft

Före

Efter

Före

Efter

Vad är trådlyft egentligen?

För de som inte vill utföra kirurgi och ogillar långa återhämtningstider, men ändå vill ha ett ansiktslyft så kan trådlyft vara ett bra alternativ. Trådlyft är en relativt populär metod som går snabbt och inte kräver kirurgi. Vid trådlyft kan man välja om man vill lyfta hela ansiktet eller specifika delar.

Vid behandlingen för man in tunna trådar under huden som fästs med exempelvis hullingar. Detta ger ansiktet ett tydligt lyft och kan stimulera din egna produktion av elastin och kollagen vilket ger en hudföryngrande effekt.

Trådlyft kan utföras med biologiskt nedbrytningsbara trådar vilka löses upp av kroppen. Återhämtningstiden är kortare än kirurgiska ingrepp och resultaten kan ses med en gång och kan vara i upp till 24 månader.

Vad kan vi behandla med trådlyft?

Med trådlyft är du inte begränsad till ett område. Trådlyft kan utföras på flera områden på kroppen.  Boka in en konsultation eller ring oss för mer information om vilka områden du kan behandla, exempelvis:

  • Panna, ögonbryn, kinder, hals & haka
  • Överarmar

Är trådlyft något för dig?

Alla är olika och har olika mål med sina kroppar. Vi börjar alltid med en konsultation där vi lyssnar in dina önskemål, förväntningar och besvarar alla dina frågeställningar så att du känner dig trygg och säker med din behandling.

Eftersom vi utför många olika behandlingar och har lång erfarenhet av skönhet så vill vi hjälpa dig helt förutsättningslöst att uppnå dina skönhetsdrömmar. Det är kostnadsfritt att ringa och prata med oss innan du bokar och vi ser fram emot att få lyssna in dina tankar och önskemål.

Intresserad av trådlyft?

Konsultation minst 48 timmar innan behandling

Det är viktigt för oss att nämna för dig, att från och med 1 juli 2021 gäller en ny lag för alla estetiska injektionsbehandlingar.

Det innebär att alla nya klienter måste genomföra en konsultation minst 48 timmar innan behandling. För din skull så rekommenderar vi även att du ringer oss innan så att vi kan ge dig vidare råd och information så att vi kan hjälpa dig på bästa sätt att uppnå dina mål.

Ring oss redan idag: 0693-203 33

Vanliga frågor om Trådlyft

Vi gör vårt bästa för att besvara dina frågor

Gör trådlyft ont?

Vi kan ta bort smärta med lokalbedövning så att du inte känner nålarna för en smärtfri behandling. Det kan dock förekomma en viss obehaglig känsla vid trådlyftsbehandling. Utifrån vår erfarenhet brukar det i de allra flesta fall brukar det alltid gå bra utan att smärtan blir för stor.

Hur lång är behandlingstiden?

Behandlingstiden beror på vilka typer av nålar som används, och givetvis omfattningen av en behandling. Vanligtvis tar det runt 30-60 minuter.

Vad kan jag förvänta mig efter behandlingen?

Som ett skonsamt ingrepp för dig som vill ha ett ansiktslyft är trådlyft en behandling som kan lämna mindre svullnad och ibland mindre blåmärken. Men vanligtvis kan man efter behandling återgå som vanligt till arbetet.

När syns resultaten?

Direkt efter din behandling kan du se resultat och eftersom det även innebär en påbörjad biologisk process så kan du se förbättringar i upp till 12 veckor.

Hur länge syns resultaten?

Beroende på person och livsstil så kan resultaten hållas i 12-24 mån.

Trådlyft i Gällö – vad kostar det?

Beroende på omfattning och vilka önskemål du har så kan priset variera. Se till att kontakta oss idag så hjälper vi dig vidare och ger dig ett pris för din behandling.